| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
radek moderator

|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 5:23 pm Temat postu: |
|
|
ale tzn że co że nie wieje w górach a halny to gdzie  _________________ Vortal Wind/Kite surfingowy - www.SurfNation.pl
"Zaletą turystyki windsurfingowej jest to, że można ją uprawiać przy każdej niemal pogodzie - również tej wietrznej" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niedzwiedz
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:08 pm Temat postu: |
|
|
halny to chyba wyginał.... _________________ Jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
luksiu

Dołączył: 24 Lip 2007 Posty: 204 Skąd: Mogilno/ Jezioro Powidzkie
|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 12:06 am Temat postu: |
|
|
no i dzisiaj powiało....
kolejne ślizgi zaliczone, uśmiech na tworzy i dusza przepełniona optymizmem na kolejne dni  _________________ Z każdym upadkiem nabieramy większego doświadczenia.......to nie upadek czyni nas przegranymi, lecz brak chęci do powstania....
We see ourselves on wave in Powidz
Łukasz
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bozo

|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 3:53 pm Temat postu: |
|
|
weekend widze kiepski dopiero na poniedziałek cos prognozują  _________________ Zapraszamy do Powidza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niedzwiedz
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 8:16 pm Temat postu: |
|
|
mam na zielono prognoze we wtorek
tylko dlaczego w nocy  _________________ Jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
luksiu

|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 10:23 pm Temat postu: |
|
|
a my mamy na godzine 17 jutro gnam prosto z pracy do Powidza  _________________ Z każdym upadkiem nabieramy większego doświadczenia.......to nie upadek czyni nas przegranymi, lecz brak chęci do powstania....
Łukasz
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek moderator

|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 7:56 pm Temat postu: |
|
|
co górale prognozują na weekend ?  _________________ Vortal Wind/Kite surfingowy - www.SurfNation.pl
"Zaletą turystyki windsurfingowej jest to, że można ją uprawiać przy każdej niemal pogodzie - również tej wietrznej" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
luksiu

|
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 11:00 pm Temat postu: |
|
|
całe popołudnie na wodzie - konkretny ból mięśni i banan na tworzy od ucha do ucha jestem na maxa zadowolony z plywania dzisiaj był mój najlepszy dzień jak do tej pory w sezonie 2010  _________________ Z każdym upadkiem nabieramy większego doświadczenia.......to nie upadek czyni nas przegranymi, lecz brak chęci do powstania....
Łukasz
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam Bernał
|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 12:04 pm Temat postu: |
|
|
Luksiu błagam, nie torturuj mnie. Ja wczoraj cały dzień spędziłem na "twórczej dyskusji o krótkoterminowych działanicach handlowych" w centrali. Blee. Dziś jak chciałbym pojechac to nie wieje. _________________ Ktoś kto przejeździ w ciągu roku 100tyś. km nie oznacza, że jest dobrym kierowcą, to znaczy tylko tyle, że dużo jeżdzi. Tak jest w każdej dziedzinie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bozo

|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 10:07 pm Temat postu: |
|
|
mi tez jak na razie najlepszy dzien w sezonie przeszedl kolo nosa  _________________ Zapraszamy do Powidza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niedzwiedz
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 11:49 am Temat postu: |
|
|
wróciłem z wybrzeża w sumie 1400 km wożenia deski a wiatr.... nie mogło byc inaczej chyba mi nie pisane w tym sezonie _________________ Jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|