| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Niedzwiedz
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 8:51 pm Temat postu: |
|
|
no u mnie poza czasem brakuje warunków i trochę wody też... bo sie zagęściła zacnie po powodzi.
Adaś co ty desperat 12-to latek czyt jak sie nie spinaj bedzie dobrze surfowanie w naszym kraju uczy cierpliwości i chilloutu  _________________ Jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam Bernał
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 1:46 pm Temat postu: |
|
|
Panie i Panowie jest zajbebista prognoza na weekend! ... ale dla mojej żony  _________________ Ktoś kto przejeździ w ciągu roku 100tyś. km nie oznacza, że jest dobrym kierowcą, to znaczy tylko tyle, że dużo jeżdzi. Tak jest w każdej dziedzinie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bozo

|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 5:34 pm Temat postu: |
|
|
prawda jest taka żeby popływać trzeba spełnić miliard warunków: wyczaić waruny, mieć sprzęt, mieć jak go dowieźć, rozpakować, otaklować, poczekać na wiatr i porę roku itd itd nie lepiej pograć w nogę?? brac przykład z naszych kopaczy, nie wiele wystarczy piłka i to chyba tyle a tak btw coś mi sie przypomniało:
http://bi.gazeta.pl/im/7/4776/z4776637X.jpg _________________ Zapraszamy do Powidza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam Bernał
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 10:04 pm Temat postu: |
|
|
Może dlatego tez ten sport jest dla nas tak ekscytujący? To jak ulotne chwile z kochanką, gdzieś w pędzie życia, pod osloną mroku, w zacisznej okolicy, troszkę adrenaliny by nic i nikt tej chwili nie skradł, nie zmącił...
Ps.
Tytuł muszę zmienić na 106 kg. _________________ Ktoś kto przejeździ w ciągu roku 100tyś. km nie oznacza, że jest dobrym kierowcą, to znaczy tylko tyle, że dużo jeżdzi. Tak jest w każdej dziedzinie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam Bernał
|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 12:34 am Temat postu: |
|
|
Pierwszy raz z futurą zaliczony!!!!!!!!! Nie było tak źle jak się spodziewałem, łatwo też nie jest, ale jest przeze mnie do ogarniecia! _________________ Ktoś kto przejeździ w ciągu roku 100tyś. km nie oznacza, że jest dobrym kierowcą, to znaczy tylko tyle, że dużo jeżdzi. Tak jest w każdej dziedzinie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
radek moderator

|
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 9:46 pm Temat postu: |
|
|
weekend w powidzu był nie do ogarnięcia nie widze możliwości rozbicia sprzętu na głównej jeżeli nastepny weekend będzie równie upalny ludzi było jak w chinach i teraz jak chodzić z żaglem nad ich głowami
PS może założymy post przykladem poprzednich lat czyli "Prognozy na najbliższe dni !!!! 2010" bo tu sie mały offtop zrobił  _________________ Vortal Wind/Kite surfingowy - www.SurfNation.pl
"Zaletą turystyki windsurfingowej jest to, że można ją uprawiać przy każdej niemal pogodzie - również tej wietrznej" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam Bernał
|
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 4:32 pm Temat postu: |
|
|
No ludzi było co niemiara. NIe było gdzie samochodu zaparkować! Dobrze, że na zejściu Everb są plażowicze, ale wodni Radek wracając do Twojej propozycji: skąd w Powidzu wytrzaśniemy górala?  _________________ Ktoś kto przejeździ w ciągu roku 100tyś. km nie oznacza, że jest dobrym kierowcą, to znaczy tylko tyle, że dużo jeżdzi. Tak jest w każdej dziedzinie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam Bernał
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 9:18 pm Temat postu: |
|
|
Gentelmeny, jesteście? Kiedy robimy zjadz nad jezioro i wspólnie popychamy deski po wodzie? _________________ Ktoś kto przejeździ w ciągu roku 100tyś. km nie oznacza, że jest dobrym kierowcą, to znaczy tylko tyle, że dużo jeżdzi. Tak jest w każdej dziedzinie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niedzwiedz
|
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 12:31 am Temat postu: |
|
|
opatrzylem prognoze na najbliższy tydzien bo akurat szlo by poplywac..... no i nie idzie
strasznie sie zajawiłem na 360 na żaglu a tu bida ech _________________ Jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam Bernał
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 11:26 pm Temat postu: |
|
|
już 100% własnych zasobów sprzetowych nad jeziorem, a ja spełniam zachcianki reszty rodziny i smaże ... nad morzem  _________________ Ktoś kto przejeździ w ciągu roku 100tyś. km nie oznacza, że jest dobrym kierowcą, to znaczy tylko tyle, że dużo jeżdzi. Tak jest w każdej dziedzinie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam Bernał
|
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 10:22 am Temat postu: |
|
|
Dawno mnie tu nie było, ale widze, ze nie tylko mnie. A forum miało ożyć w sezonie... Wracając do moich obaw sprzętowych, otóż były niepotrzebne, bo i ja z moja stabilna wagą plus ciężki zagielek (xplay) dajemy radę popływać na 141 litrach. Niestety ciężko idzie opanować sztag na tej desce... Przy malym wietrze standardowy (wolny) prawie niewykonalny dla mnie - prawie zawsze stawiam deche na dziobie. Z nowości to wyposazylem się w niski trapez - jeszcze w nim nie plywalem. _________________ Ktoś kto przejeździ w ciągu roku 100tyś. km nie oznacza, że jest dobrym kierowcą, to znaczy tylko tyle, że dużo jeżdzi. Tak jest w każdej dziedzinie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niedzwiedz
|
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 12:42 pm Temat postu: |
|
|
tak wiec nie istnieje wolniejszy sztag przy słabym wietrze
tylko dojscie do lini wiatru jest wolne ale samo przejście takie samo wiec ćwicz a nie wymyślaj  _________________ Jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bozo

|
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 7:59 pm Temat postu: |
|
|
Adam sam widzisz jak jest a ty chciales szaleć z teamem   _________________ Zapraszamy do Powidza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adam Bernał
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 11:43 am Temat postu: |
|
|
To była bardzo dobra niedziela w końcu wpięty w swój zestaw zaliczyłem pierwsze na nim ślizgi. Co prawda nie trwały one zbyt długo pierwszy raz tylko zdążyłem się uśmiechnąć, ale coś pomieszałem i ślizg się ulotnił a kolejne 3 pod rząd zakończone katapą . Potem było już trochę lepiej, bo nie było już katap. Ślizganie to faktycznie "latanie" niezłe wrażenia, ale gdyby się tak stało, ze w cudowny sposób utrzymałbym ślizg dłuuużej, to wylądował bym w trzcinach na najbliższym brzegu, bo nie miałem pojęcia jak sterować dechą w takim stanie, płynięcie w ślizgu to na razie walka o przetrwanie na desce. Do NIedźwiedzia: mimo Twoich szacunków osiągnąłem ślizg mimo iż pomniejsi ludzie i zwierzęta domowe nie fruwały w powietrzu , a waga ta sama.
Co do TEAMU...
Moja krótka analiza podstaw działań pomysłodawców Teamu jest następująca. Otóz wg. mnie ten Team nie miał przede wszystkim zrzeszać ludzi zarażonych pasją, o podobnych zainteresowaniach, powiedzmy tworzyć zgraną paczkę ludzi. Wg. mojej oceny TEAM miał mieć charakter czysto marketingowy, promujacy portal, zapewniający mu dużą ilość odsłon. <post> _________________ Ktoś kto przejeździ w ciągu roku 100tyś. km nie oznacza, że jest dobrym kierowcą, to znaczy tylko tyle, że dużo jeżdzi. Tak jest w każdej dziedzinie.
Ostatnio zmieniony przez Adam Bernał dnia Sro Sie 25, 2010 11:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bozo

|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 5:25 pm Temat postu: |
|
|
oj z tym sie chyba nie zgodzę SN to portal którego tworza pasjonaci dla pasjonatów nie wydaje mi sie zeby chodziło tutaj o szybka kasę a jedynie o dobra zabawe i chcec czerpania przyjemnosci ze sportu o kase niech sobie walczą sprzedawcy bo oni wiedza jak ja wyciągnąć od klienta
a wracając do tematu wiało coś w niedziele adam bo mi sie nie chciało ruszyć po średniawej sobocie.... _________________ Zapraszamy do Powidza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|